Przystawka
Pierś z kaczki z gruszką i cherry na musie śliwkowym, podana z faworkiem
Danie główne
Fettuccine z pastą truflową, kurczakiemi szparagami w asyście suszonych pomidorów i oliwek
Deser (serwowany na Sali Waniliowej)
Panna-Cotta z musem malinowym i wisienką
Ciepła przekąska
Pikantna węgierska zupa pomidorowa z dodatkiem kiełbasy
Kolacja
Boeuf Strogonow, gnocchi, sałatka z rukoli z sosem vinegrette
Ciepła przekąska-nocna (serwowana na Sali Waniliowej)
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Gulaszowa – zupa węgierska
Szwedzki stół (bez ograniczeń serwowany na Sali Waniliowej )
Polędwica z daktylami
Kurczak w pomarańczach
Vol-au-vent z pasztetem i prażonym orzechem włoskim
Roladki z szynki zawijane z pastą jajeczną
Deska serów
Babeczki koktajlowe z blanszowanymi szparagami i serem ricotta
Jajko faszerowane łososiem i kawiorem
Półmisek wędlin tradycyjnych
Półmisek specjałów wiejskich
Śledź po kaszubsku
Rolada z łososia norweskiego
Sałatka capresse z pomidorem, serem mozzarellą i bazylią
Sałatka hawajska z wędzonym kurczakiem, kukurydzą i ananasem
Sałatka norweska z łososiem i pomidorkami koktajlowymi
Dipy: musztarda, ketchup, chrzan, sos czosnkowy
Marynaty: ogórek konserwowy, papryka konserwowa, pieczarki marynowane
Pieczywo, Masło
Napoje gorące (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata
Napoje zimne (bez ograniczeń)
Coca-Cola, Fanta, Sprite, Woda gazowana, Napój jabłkowy, Napój pomarańczowy, Woda mineralna
Alkohol
Wódka Wyborowa 0,5l (na parę)
Lampka wina musującego przy wejściu i na powitanie Nowego Roku
Serdecznie Zapraszamy !
Rezerwacja miejsc tel. 535-299-677