fbpx

Imprezy cykliczne


Ostatki 2020

Sobota, 22 Luty 2020 godz. 20.00 – 4.00

Pożegnajmy karnawał z wielkim przytupem

W cenie zapewniamy:

∴ Ciepłe posiłki oraz zimne zakąski i napoje ∴

∴ Zabawę prowadzoną przez Wodzirej Kasię Kamińską ∴

∴ W programie konkurs z nagrodami na najlepsze przebranie karnawałowe oraz inne quizy i atrakcje ∴

∴ Muzykę do tańca w wykonaniu zespołu SOMGORS’I COVER BAND ∴


° Menu 145,00zł/osobę °


Powitania

Lampka wina musującego


Przystawka

Plastry szynki parmeńskiej z melonem miodowym na sałatach


Kolacja

Filet drobiowy po parysku, zapiekany z ananasem i żółtym serem

Ziemniaki gotowane

Bukiet surówek


Przekąski zimne (bez ograniczeń)
Półmisek  mięs pieczonych szefowej kuchni (karczek, schab)
Półmisek wędlin swojskich (boczek, pasztet, salceson, kiełbasa, szynka, kabanosy)
Śledź w oliwie z kolorową cebulką
Smalec i kiszone ogórki
Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i balsamicznym sosem vinaigrette
Dipy: musztarda, ketchup, chrzan, sos czosnkowy
Marynaty: ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczarki marynowane
Pieczywo, Masło


Przekąska ciepła ( serwowana z kociołków, bez ograniczeń)

Żurek, Gulaszowa


Stół deserowy
Kawa, Herbata
Ciasta różne


Napoje (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata, Woda, Napoje gazowane i niegazowane


° Menu 165,00zł/osobę (minimum 8 osób) °


Powitanie

Lampka wina musującego


Przystawka

Plastry szynki parmeńskiej z melonem miodowym na sałatach


Kolacja

Półmisek mięs:

Filet drobiowy po parysku, zapiekany z ananasem i żółtym serem

Kotlety szwajcarski nadziewany serem i szynką
Delikatne polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo-grzybowym 

Ziemniaki gotowane,

Gnocchi 

Bukiet surówek


Przekąska ciepła ( serwowana z kociołków, bez ograniczeń)
Gulaszowa,  Żurek


Przekąski zimne (bez ograniczeń)

Półmisek  wędlin szefowej kuchni (karczek, schab)
Półmisek wędlin swojskich (boczek, pasztet, salceson, kiełbasa, szynka, kabanosy)
Śledź w oliwie z kolorową cebulką 
Roladki w cieście francuskim ze szpinakiem

Babeczki nadziewane sałatką jarzynową
Smalec i kiszone ogórki
Koreczki boczkowe ze śliwką kalifornijską
Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i balsamicznym sosem vinaigrette 
Dipy: musztarda, ketchup, chrzan, sos czosnkowy
Marynaty: ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczarki marynowane
Pieczywo, Masło


Stół deserowy
Kawa, Herbata,
Ciasta różne


Napoje (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata, Napoje gazowane i niegazowane, Woda

Będzie nam miło spotkać się z Państwem w celu przedstawienia pełnej oferty i omówienia szczegółów.

Galeria

Sala Bankietowa | Zdobienie stołów i potraw

Kontakt

saffron.menadzer@gmail.com | tel. 535 299 677