Sobota, 28 Listopada 2020 godz. 20.00 – 4.00
W cenie zapewniamy:
∴ Ciepłe posiłki oraz zimne zakąski i napoje ∴
∴ Muzykę do tańca w wykonaniu zespołu SOMGORS’I COVER BAND ∴
° Menu 155,00zł/osobę °
Powitania
Lampka wina musującego
Przystawka
Pierś z kaczki z gruszką i cherry, podana z faworkiem
Kolacja
Schab rozmaitości z żółtym serem. Pieczarkami, papryką i sosem czosnkowym
Ziemniaki gotowane
Bukiet surówek
Przekąski zimne (bez ograniczeń)
Półmisek wędlin szefowej kuchni (karczek, schab)
Półmisek wędlin swojskich (boczek, pasztet, salceson, kiełbasa, szynka, kabanosy)
Śledź w oliwie z kolorową cebulką
Koreczki różne, nadziewane na szabelki
Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i balsamicznym vinaigrette
Dipy: musztarda, keczup, chrzan, sos czosnkowy
Marynaty: ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczarki marynowane
Pieczywo, Masło
Przekąska ciepła ( serwowana z kociołków, bez ograniczeń od godziny 23:00)
Krem ze szparagów, podany z czosnkowymi grzankami
Pikantna węgierska zupa pomidorowa z dodatkiem kiełbasy
Stół deserowo-kawowy
Kawa, Herbata
Ciasta różne
Panna-Cotta z musem malinowym i wisienką
Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wisienką
Napoje (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata, Woda, Napoje gazowane i niegazowane
° Menu 175,00zł/osobę (minimum 8 osób) °
Powitanie
Lampka wina musującego
Przystawka
Pierś z kaczki z gruszką i cherry, podana z faworkiem
Kolacja
Półmisek mięs:
Schab rozmaitości z żółtym serem. Pieczarkami, papryką i sosem czosnkowym
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i serem pleśniowym
Poliki wieprzowe duszone w ciemnym piwie z czekoladą
Ziemniaki gotowane, kluski śląskie
Bukiet surówek
Przekąska ciepła ( serwowana z kociołków, bez ograniczeń od godziny 23:00)
Krem ze szparagów, podany z czosnkowymi grzankami
Pikantna węgierska zupa pomidorowa z dodatkiem kiełbasy
Przekąski zimne (bez ograniczeń)
Półmisek wędlin szefowej kuchni (karczek, schab)
Półmisek wędlin swojskich (boczek, pasztet, salceson, kiełbasa, szynka, kabanosy)
Śledź w oliwie z kolorową cebulką
Koreczki różne, nadziewane na szabelki
Roladki z szynki nadziewane z pastą jajeczną
Sałatka hawajska z wędzonym kurczakiem, kukurydzą i ananasem
Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i balsamicznym vinaigrette
Dipy: musztarda, keczup, chrzan, sos czosnkowy
Marynaty: ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczarki marynowane
Pieczywo, Masło
Stół deserowy
Kawa, Herbata
Ciasta różne
Panna-Cotta z musem malinowym i wisienką
Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wisienką
Napoje (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata, Napoje gazowane i niegazowane, Woda
Będzie nam miło spotkać się z Państwem w celu przedstawienia pełnej oferty i omówienia szczegółów.
Sala Bankietowa | Zdobienie stołów i potraw
imprezy@saffron.com.pl | tel. 535 299 677
© 2021 Saffron Restauracja - Wesela * Bankiety * Przyjęcia * Obiady. Built using WordPress and the Mesmerize Theme