fbpx

Imprezy cykliczne


Andrzejki 2020

Sobota, 28 Listopada 2020 godz. 20.00 – 4.00

 

W cenie zapewniamy:

∴ Ciepłe posiłki oraz zimne zakąski i napoje ∴

∴ Muzykę do tańca w wykonaniu zespołu SOMGORS’I COVER BAND ∴


° Menu 155,00zł/osobę °


Powitania

Lampka wina musującego


Przystawka

Pierś z kaczki z gruszką i cherry, podana z faworkiem


Kolacja

Schab rozmaitości z żółtym serem. Pieczarkami, papryką i sosem czosnkowym

Ziemniaki gotowane

Bukiet surówek


Przekąski zimne (bez ograniczeń)

Półmisek wędlin szefowej kuchni (karczek, schab)

Półmisek wędlin swojskich (boczek, pasztet, salceson, kiełbasa, szynka, kabanosy)

Śledź w oliwie z kolorową cebulką

Koreczki różne, nadziewane na szabelki

Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i balsamicznym vinaigrette

Dipy: musztarda, keczup, chrzan, sos czosnkowy

Marynaty: ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczarki marynowane

Pieczywo, Masło


Przekąska ciepła ( serwowana z kociołków, bez ograniczeń od godziny  23:00)

Krem ze szparagów, podany z czosnkowymi grzankami

Pikantna węgierska zupa pomidorowa z dodatkiem kiełbasy


Stół deserowo-kawowy

Kawa, Herbata

Ciasta różne

Panna-Cotta z musem malinowym i wisienką

Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wisienką


Napoje (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata, Woda, Napoje gazowane i niegazowane


° Menu 175,00zł/osobę (minimum 8 osób) °


Powitanie

Lampka wina musującego


Przystawka

  Pierś z kaczki z gruszką i cherry, podana z faworkiem


Kolacja

Półmisek mięs:

Schab rozmaitości z żółtym serem. Pieczarkami, papryką i sosem czosnkowym

Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i serem pleśniowym

Poliki wieprzowe duszone w ciemnym piwie z czekoladą

Ziemniaki gotowane, kluski śląskie

Bukiet surówek


Przekąska ciepła ( serwowana z kociołków, bez ograniczeń od godziny 23:00)

Krem ze szparagów, podany z czosnkowymi grzankami

Pikantna węgierska zupa pomidorowa z dodatkiem kiełbasy


Przekąski zimne (bez ograniczeń)

Półmisek wędlin szefowej kuchni (karczek, schab)

Półmisek wędlin swojskich (boczek, pasztet, salceson, kiełbasa, szynka, kabanosy)

Śledź w oliwie z kolorową cebulką

Koreczki różne, nadziewane na szabelki

Roladki z szynki nadziewane z pastą jajeczną

Sałatka hawajska z wędzonym kurczakiem, kukurydzą i ananasem

Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i balsamicznym vinaigrette

Dipy: musztarda, keczup, chrzan, sos czosnkowy

Marynaty: ogórki konserwowe, papryka konserwowa, pieczarki marynowane

Pieczywo, Masło


Stół deserowy

Kawa, Herbata

Ciasta różne

Panna-Cotta z musem malinowym i wisienką

Mus czekoladowy z bitą śmietaną i wisienką


Napoje (bez ograniczeń)
Kawa, Herbata, Napoje gazowane i niegazowane, Woda

Będzie nam miło spotkać się z Państwem w celu przedstawienia pełnej oferty i omówienia szczegółów.

Galeria

Sala Bankietowa | Zdobienie stołów i potraw

Kontakt

imprezy@saffron.com.pl | tel. 535 299 677